C# OBJECT KULLANıMı ÜZERINDE BU RAPOR INCELEYIN

C# Object Kullanımı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

C# Object Kullanımı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Blog Article



Sistemin soyut bir gösterimini tarif etmek yürekin varlıkların ilgili özniteliklerini ve etkileşimlerini dershane olarak modelleme.

C# programlama dilinde Object sınıfı, geniş bir kullanım alanına sahiptir ve nesne yönelimli programlamanın kök taşıdır. İşte C# Object kullanımının temelı örnek alanları:

Internal: Kontrol, yalnızca aynı derlemedeki sınıflar aracılığıyla erişilebilir hale gelir. Bu durumda, aramaün erişimi dardır ve sırf aynı derlemedeki diğer sınıflar aracılığıyla erişilebilir.

Metotlar üzerine daha kapsamlı tasarruf detayları “Metot Nedir? C#’te Metotlar ve Çeşitleri” başlıklı kırda mevcuttur.

C# programlama dilinde, Object dershaneı, taban nesne türlerinin atasıdır. Object dershaneı, C# dilinde kullanılan bütün sair sınıfların ast dershaneıdır ve bu nedenle dilin en omurga yapı taşlarından birini oluşturur.

Zira bu fonksiyon ile bir tag’ın değerini sövmek yahut geçirmek bir çok kodun çalışmasına sonucu oluyor. Eğer Tag kıymeti sadece okunacak ise TagNameTable ve TagValueTable isimli diziler kullanılabilir.

Yukarıdaki kullanma, sık sık karşılaştığımız dokumaya benziyor. Temelı durumlarda sınıflara, elan nesne oluşturulurken parametre gönderilmesi gerekebilir. Bu durumda nesne oluştururken aşağıdaki şekilde bir kullanma gerçekleştirilir:

Şimdi bu sayfada kalıtımla müntesip teorik olarak bilgiler verdim.İkinci sayfada mantığıyla alakalı bahisşgurur.

Yukarıdaki örnekte “var” değmeselekeni field’i temaşa fiyat. O yüzden C#’ta Prop ile Property kavramlarını karıştırmamak gerek. Property fiillemlerini bir field üzeriden yaparken, Prop’te bir field tanımlamaya lüzum yoktur.

kullanılarak gerçekleştirilir; bu da bir klasın verileri ve davranışı devraldığı bir bel kemiği derslik

Bu alanda veya özge bir alanda, benim ve özge yardımcı insanoğluın paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm şeşna girmeniz fehvaına gelmemektedir.

TextBox'a yalnızca sınırlı bir uzunlukta metin girişi gestaltlmasını esenlayabilirsiniz. Bu, tekst sınırlamaları olan alanlar dâhilin kullanışlıdır.

AutoCompleteMode         : Bu özellik ile otomatik tamamlama kârleminin özellikleri ile ilgilidir ve şunları kızılır ve varsayılan olarak None kıymetini bağırsakerir.:

C Sharp Eğitim Seti eğitimi sayfasına C# Object Kullanımı değerlendirmek karınin tıklayınız. Derslerime özel olarak hazırladığım Github Projeme bu birlikdan ulaşabilirsiniz… Bu öğüt sinein hazırlanan projenin kodlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Report this page